Teenmakeup

2014-06-30
16:13:39

Isadora Eyeshadow Quartet i 69 Savannah Sunset
Isadora säger: Richly pigmented cream powder eye shadow.

Dom här skuggorna är så vackra. Pigmenteringen är bra men skuggorna är väldigt glittriga och man får mycket nedfall. Iaf så älskar jag färgerna som framhäver mina blåa ögon. Tyvärr så tycker jag Isadora borde ha iaf en matt skugga i kvartetten då skulle den vara ännu bättre. Jag tycker om skuggorna så jag tänker nog kolla in nån av de andra färgerna Isadora har.

Jag tycker den här lilla kvartetten är värd varenda krona och speciellt ifall du som jag är en sucker för skimriga skuggor. Tyvärr är det en limiten edition så passa på när du kan.

129 kr på kicks,H&M och andra ställen som säljer Isadora.
2014-06-30
10:34:46

Makeup Look~Almost Naked

En väldigt enkel matt look med ljust ögonlock och mörkare,markerad globlinje. Ifall man vill ha en mer dramatisk look skulle jag haft en vingad eyeliner och röda läppar men direkt efter att ha sminkat mig åkte jag och handla mat så jag höll det lite mer naturligt. :)

Produkter

Ögon
MUS cover all blue
MUA Undress Me To
NYX Love in Paris i Parishian Chic
Covergirl Clump Crusher

Ögonbryn
MUS trio brow colour
MUS cover all blue

Ansikte
MUS cover all blue 
Maybelline Fit me! Concealer i 15
Revlon Nearly Naked Pressed Powder i 010 Fair Clair
NYX matte bronzer i Light
TBS all in one cheek colour i 01 Macaron

Läppar
Maybelline Baby Lips i Pink Punch


2014-06-29
17:13:28

NYX matte bronzer
NYX säger: Perfect for spring and summer-The matte Bronzern has arrived! Achieve a natural an healthy looking complexion usling any of the powder Bronzern avaibable in five russet shades.Perfect for that desired honey glow all year around

Denna bronzer är med i nästan alla min looks så jag tänkte att varför inte recensera den då jag har haft den en månad nu.

NYX matte bronzer finns i fem olika färger att man ska kunna matcha sin egen hudton.

Jag har färgen MBB01 Light/Clair som jag bara brukar förkorta till Light. Denna bronzer har väldigt rosa-röda undertoner som verkar ganska skrämmande, särskilt ifall man vill göra contouring. Men jag använder denna till contouring och det ser faktiskt mycket bättre ut på ansiktet än i förpackningen. Men här gäller verkligen att ha en lätt hand. För mycket och du ser ut som en apelsin. Jag tycker contouring med denna funkar bäst med en väldigt liten och tunn borste.

Om man bortser från att färgen ser lite konstig ut i förpackningen tycker jag detta är en ganska bra matt,budget bronzer. 

Den kostar 150 kr och finns i NYXs butiker, CrayCray.se, eleven.se och flera andra nätbutiker.